Skip to content

Haul

Dus… ik heb een h&mmetje gedaan. Ik word daar blij van. Jaren geleden stond H&M bekend als de Primark van de jaren ’90 en ’00. In mijn omgeving dan. Hop, met z’n allen een uur in de auto om naar de dichtsbijzijnde H&M te reizen. But oh.. have the times changed. Tegenwoordig zijn er vele, vele filialen bijgekomen en hoef ik maar twee minuutjes sportief te doen op m’n fiets. Sportief… yeah right.

Enfin, ik heb weer een bulk kleren gekocht. En voor een keer breng ik niet eens iets terug. Denk ik. Wat shoppen betreft ben ik niet het typische meisje die past om het passen en met zeven stuks de paskamer inloopt om vervolgens alleen maar way elastiekjes te kopen die ze eigenlijk toch niet nodig had. Nope. Ik pas gewoon niet. Yup, je leest ’t goed. Niet. Alleen het heug nodige. De grootste hekel heb ik aan passen. Ugh. Vooralsnog gaat dat goed. Af en toe ren ik, op de laatste dag dat ik het terug mag brengen, naar de winkel om toch maar dat ene gekleurde shirtje terug te brengen. Maar dat is het dan ook.

Net als passen is kleur ook nogal een ding. Daar waar ik vroeger met gemak m’n cobaltblauwe spijkerbroek en kanariegele Adidasjes combineerde met m’n paarse Freshcotton shirt, draag ik nu voornamelijk geen kleur. Zwart. Wit. Lievelings. LIEVELINGS. Nee, ik draag het niet omdat ik mij daar ‘veiliger’ in voel, ik vind namelijk niet dat zwart per definitie afkleed. Het maakt ook niet per definitie slanker. Praat me geen minderwaardigheidscomplex aan, is niet nodig. Die heb ik niet. Ik weet dat ik prima iets kleurrijks kan rocken. No worries. Van zwarte kleding word ik gewoon blij. Let me be. De kleuren die ik wèl draag zijn hooguit blauw, lees denim, of iets van donkergroen. Veel spannender dan dat gaat het niet worden. En dat hoeft ook niet.

img_1932
1. denim rokje € 29,99 ⚬ 2. broek met dots € 14,99 ⚬ 3. plissérok €39,99 ⚬ 4. fijngebreide jurk € 24,99 ⚬ 5. basic shirt € 7,99 ⚬ 6. tricot top € 9,99 ⚬ 7. stoffen tas € 1,99

Ok, ok, cut the crap. Wat heb ik nu gekocht?! Zwart, denim en een tijgerprintje. Tijgerprintjes… zucht… ook deze ga ik niet uit de weg. Ik ben mij ervan bewust dat dit mij niet in dank wordt afgenomen. Don’t care. Anywho… Naar verwachting zitten hier wat favoriete tussen voor dit najaar. Ik licht er een paar uit. Neem de denim rok (1), hier in mijn omgeving staat deze rok nou niet bepaald bekend als het meest leuke en vlotte rokje. Nee, een denim rok heeft de ultieme zwarte-kousen-miss-etam-associatie. Trek hier je eigen conclusie maar uit. Voor de mensen die wel naar die associatie op zoek zijn… Sorry.
Dit rokje heeft een split van voren en een toffe wassing, dat geeft het net een edge. Je weet wel, die van living on the… Supertof met een sneakertje (hoewel dit nog weleens voor een struggle kan zorgen), chelsea boot of simpel met een mooie hak.

En dan dè broek (2). Polkadots. Love it. Witte Converse All Stars, wit t-shirt en deze broek. Done. Dank u. Hetzelfde geld voor dè rok (3) van het jaar. Witte All Stars en een wit t-shirt. Amen. Niets meer aan doen. De twee tops zijn gewoon simpele basis waar ik geen genoeg van kan hebben. Het jurkje (4) is nogal een dingetje, er ziet een ienieminie a-lijn in. Niks mis mee, maar ik word daar niet per sé knapper van. Dus… die gaan we nog even bekijken in verschillende combinaties.
Nou makkers, dit was het. Op naar de volgende haul van Zara? Men At Work? Snipes?

Liefde voor jullie!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *