Skip to content

Urban. Naked. Liefde. 

Urban Decay, vertel me… hoezo zijn we nu pas close. We wisten wel van elkaars bestaan af maar nog nooit waren we officieel aan elkaar voorgesteld. Nog nooit! 

Een tijdje geleden liep ik met de moeder in de stad. De stad, m’n moeder en ik… een gezellige combinatie maar ook een slechte combinatie voor m’n portemonnee. Fly money, fly. En, trust me, het geld vloog in nog geen 10 minuten m’n portemonnee uit. “Even de Ici in.”, zei ik tegen mams. ‘Onze’ ici Parijs xl is nog niet zo lang geleden een metamorfose ondergaan. Als èèn van de laatste filialen in het land kreeg het filiaal in Zwolle ook dezelfde look als alle andere ici’s in het land. Deze verbouwing was dus te verwachten maar ik moet er nog steeds aan wennen. Iedere keer wanneer ik in een andere stad was en de ici binnenliep vond ik de inrichting léhluk (lelijk). In mijn ogen is het niet mooier geworden. Whatever. Maar elk nadeel heb z’n voordeel en andersom. We hebben er Urban Decay bij gekregen. Amen. 

De lieve mua* van Urban Decay had precies goed door toen de moeder en ik een bééldschoon kleurtje oogschaduw zagen. Op het juiste moment zei hij hoe mooi die kleur wel niet bij mij zou staan. ‘Zal ik wat bij je op doen?’, vroeg hij. ‘Natuuuuurlijk!’ Voordat hij z’n zin kon afmaken vond ik een kruk, ging zitten en deed m’n ogen dicht. Met lichte hand en ogenschijnlijk veel gemak kleurde hij m’n ogen in. Natuurlijk hoorde dat kleurtje bij een nieuw palletje. Natuurlijk was dat kleurtje niet los te verkrijgen. Natuurlijk stond het kleurtje mij amazeballs. Natuurlijk stond die donkerbruine oogpotlood er perfect bij. En ja… Natuurlijk stond ik in 3.2 seconden dit alles af te rekenen bij de kassa. Fuckers. 


De Naked Ultimate Basics Palette. Deze set heeft 12 basic kleuren. Hèt kleurtje waar mijn oog op viel, get it… oog op viel… oogschaduw, heet Extra Bitter. Typisch. Wauw. Een warme roestbruin, die bij elke skintone past. Liefde. Alle kleuren op één na zijn mat. Hoewel ik niet zie dat dat kleurtje niet mat is. Maar ach, who cares. De oogschaduwen hebben allemaal een soort van ‘creamy’ substantie en zijn intens fijn gemalen. Hierdoor is de schaduw makkelijk aan te brengen en ‘blend’ het zonder al teveel moeite. Kind kan de was doen. 


Mocht je nog moeten bedenken wat je jezelf ooit zal schenken… Ik zou de ultiemste basic Matt op m’n lijstje zetten. Dat. Dus. 
Enjoy! ♡

*make-up artist

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *