Skip to content

Catrice. De lieverd.

Zo heb ik mijn eigenaardige denkwijzes. Ik weet dat, laat me. Ik geloof dan ook in het òf-heel-duur-òf-heel-goedkoop-principe. Een principe die ik voornamelijk toepas bij het kopen van make-up. Uiteraard uitzonderingen daargelaten, maar die uitzondering zijn zeldzaam. Zonder moeite, soms wel met een beetje pijn in het hartje van m’n portemonnee, leg ik vijftig ekkies neer voor een foundation. No problem. Dertig euro betalen voor een lippenstift is mij ook niet vreemd. Maar zodra er vijftien euro’s betaald moet worden voor een foundation word ik knieperig en de grootste cheap ass mofo die er bestaat. Dus waar lopen we dan heen… Juist, naar een van m’n makkers. Catrice. Tof wijf is dat.

Catrice is in de afgelopen jaren een flinke metamorfose ondergaan. Van een duffe sufk*tten imago naar een fris merkje die het niet alleen de oudjes voorziet van een blushje maar ook hippe vogels, pubers, plebs en celebs vinden wel iets naar hun gading in de collectie. Catrice maakt geen onderscheid, power to the united colors of benetton. Ook wist Catrice mij te helpen in my time of need. Mijn banana powder van Ben Nye was op… OP. Een soort van lichte paniek schoot door mijn lichaam bij deze constatering. Hoe moet ik nu ‘baken‘? Ga ik nu heel de dag shinen? En dan niet shinen in a good way. Nope, shinen zoals het hoofd van een man van middelbare leeftijd in de sportschool die hard aan het werk is om zijn twintig kilo overgewicht weg te sporten.

IMG_6104

Ik trok een sprintje naar de drogist en gelukkig was daar de Nude Illusion Loose Powder Transparant Matt van Catrice. Deze redder in nood kende ik nog niet, maar in my time of need ben ik de moeilijkste niet. Maar Catrice doet het goed met haar losse poedertjes, hoewel het ‘baken’ niet noemenswaardig is. Ik denk dat Catrice wil dat ik daar nog even mee moet oefenen of zo. Dus dan doen we dan maar. Maar hé… vijf ekkies jongens. Vijf. Heel de dag bleef m’n hoofd mat waar het mat moest blijven en mijn foundation bleef ook keurig zitten. Cartice, goed gedaan meid!

Enjoy! ♡

2 Comments

  1. Diva Diva

    Losse poeder is stom van catrice. Krijg daar jeuk van.

  2. […] eerst poeder, ik gebruik daarvoor gewoon m’n cheap ass maar, zoals jullie weten, very usefull Catrice Nude Illusion Loose Powder. Met een grote poederkwast ga ik heel m’n gezicht over en m’n t-zone geef ik wat extra […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *