Skip to content

Diorskin Star

Liefde op het eerste gezicht… Get it? Ha! Deze foundation van Christian Dior, spreek uit als Diòòòr is freaking amazeballs. Zo amazeballs dat ik inmiddels aan mijn tweede flesje toe ben. Christian beweert dat bij regelmatig gebruik van de Diorskin Star je huid frisser oogt en dat je teint meer gaat stralen. Stralen, niet glimmen. Mijn meisjes met een gecombineerde en/ of vette huid weten precies wat ik bedoel. Bowlingbal.
Meestal pak ik een foundation die enigszins matteert en niet heel vol is en pak je juist niet de foundation waar je huid van gaat stralen. Want stralen staat gelijk aan glimmen en dat is no bueno man. No bueno.

IMG_5960

Het verschil merkte ik vooral nadat m’n Diorskin Star op was en ik een andere foundation gebruikte. Mijn huid was wat doffer en het maakte niet uit welke ‘matterende’ foundation ik ook gebruikte, glimmen deed als een idioot. Weer die bowlingbal. Zou het dan toch aan die Dior liggen. Blijkbaar wel, want nadat ik m’n portemonnee was gaan legen bij de winkel, fuckers, om maar nog een keer een flesje Dior aan te schaffen merkte ik het meteen. Na het aanbrengen was ik weer m’n stralende zelf. *kuch*

De foundation is zeer lichtgewicht en geeft een medium dekking, vooral wanneer je het aanbrengt met een sponsje. Met een SPF van 30 ben je ook nog eens goed beschermd tegen die heule sterke Nederlandse zonnestralen. Heul.

IMG_5965

Oeh, ook de kleur is ook nog eens perfect. Zelf ben ik, dankzij de genen van mijn vader, gezegend met een lekker kleurtje, maar daardoor is het vaak moeilijk om een matching kleur te vinden. Ik val vaak tussen wal en schip wat dat betreft. Zo sneu. Zo zo sneu. Maar met de kleur 043 Cinnamon hoef ik verdorie niet meer zelf als een Vincent van Gogh mijn kleur te mengen. Awesomeness. Dikke aanrader, enjoy!

Liefde!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *