Skip to content

Bijna nothing. Amahzing!

Wat een liefde voel ik voor Next To Nothing van MAC Cosmetics. L O V E. Een immense liefde voor deze foundation die eigenlijk geen foundation is. Geloof het of niet maar ik houd op z’n tijd van een natuurlijke make-up. Of nou ja… natuurlijk… iets in de trant van natuurlijk.  


Vaak gebruik ik de Face and Body foundation voor de dagen dat ik niet veel dekking nodig heb. Ha! Niet veel dekking nodig heb. Snap je ‘m? Dekking? That’s what she said.


Anywho, Face and body deed het prima voor me totdat ik de Next to Nothing probeerde. Wauw. Halleluja. Amen. Shalom. Namaste. Deze ‘face color’ geeft de minste dekking en is flinterdun. Wat voor zin heeft het dan? Kan je dan niet gewoon een gekleurde dagcreme of bbcreme gebruiken of zo? Nee. Tenzij die crèmes de huid een glow geven van heb-ik-me-jou-daar. Doe dat dan lekker. Die vind je toch niet. En met glow bedoel ik: “Hey Aisha, wat zie je er goed uit. Ben je op vakantie geweest?” Die glow. Die next-to-nothing-glow. Klein, klein dingetje; de mevrouw van de Douglas heeft mij de kleur Dark aangeraden. Prima kleurtje maar net ietsje te donker voor mij. Ik oog denk ik donkerder dan dat ik ben. Geeft niets. Sunday’s en ik zijn close. 

Zoek je een full en/ of medium coverage foundation? Verder zoeken!

Zoek je iets waardoor je huid er gezond en fris uitziet zonder dat je daar al te veel moeite voor hebt gedaan? Ga het zodra het kan alsjeblieft kopen. 

Liefde voor jullie allemaal en een beetje lief voor elkaar zijn!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *