Skip to content

Hold the line!

Van wie kan je de beste make-up tips ever krijgen? Van visagisten? Oh, sorry makeup artists (mua) zoals ze tegenwoordig genoemd worden. Nee, mijn lieve makkers, van drag queens. Yes sir, drag queens. Yaaas. Wanneer zij zeggen dat iets goed werkt en/ of blijft zitten, you better beliebe it. You better!

Zo was ik natuurlijk weer mijn avond nuttig aan het besteden met het kijken van tutorials op youtube en stumbled ik onder andere upon Arabia Felix, hij begint als heer en eindigt als dame. Freaking amazeballs. Love it or hate it, ze weet wat ze doet.
In haar filmpjes heeft ze het over de zwartste van de zwartste eyeliners die niet vervaagt en zelfs waterproof is, de AMC Eyeliner gel van Inglot. Na wat researchen (lees: ijsjes eten, wijn drinken en chips eten terwijl ik nog meer tutorials kijk) kom ik erachter dat er veel queens zijn die deze eyeliner gebruiken. Dus… I gots to have it!
IMG_6026
De liefste moeder van heul de wereld (die van mij, duh) liep toevallig in een winkel waar ze Inglot verkopen en wist dat ik deze eyeliner wilde hebben en kocht voor mij een potje. Natuurlijk was zij meteen mijn proefpersoon. Zelf heb ik weinig ervaring met gelliners dus ik was een beetje huiverig en bang voor het resultaat. Maar potdomme man, dat spul glijdt zo over de oogleden, no problemo.
Ok, my turn. Het is waar wat ze zeggen, in ene veeg heb ik een pikzwart lijntje op de oogs. M to the F-ing amazing. Nog niet perfect maar ok, practice makes perfect. Ik lijk in ieder geval niet op een panda of iets anders dierlijks.
Doordat het mat is, lijkt het nog zwarter en is het inderdaad een soort van waterproof en langhoudend. Een soort van. Na een dag dragen heeft het wel wat afgegeven en lijk ik langzaam te transformeren in een pandabeer. Trust me, ik word daar niet knapper van. Beetje jammer. Het verwijderen van de eyeliner gaat ook nog niet zo makkelijk. Nu ben ik, wat betreft het reinigen van mijn gezicht, nogal van het makkelijke. Reinigingsmelk, watje, doekje en dat was ‘t. Maar Mr. Inglot maakt het me moeilijk. Ugh. Boenen zul je. Zelfs met die tweefasenshizzle. Boenen.
Desalniettemin ben ik erg enthousiast over deze liner, na een avond dansen, drinken en zingen zien de ogen er nog altijd fris uit, alsof ik ze net heb opgemaakt. Dat is dan ook het enige wat fris oogt, hik.
Like it, i like it a lot.

Liefde!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *