Skip to content

Yves. Boefje.

Dames en heren,

Hier is ‘ie dan, de Touche Eclat van Yves Saint Laurent. Een van de meeste bekende concealer in the whole freaking world, zoniet dè bekendste concealer. Bekendste. Niet per sé de beste. Een beetje make-up liefhebber heeft deze concealer van YSL wel een keer in zijn of haar make-up tasje gehad. Zo niet, you’re loss… Schaf ‘m in ieder geval één keertje aan. Gewoon één keer. Kom op man. Ach… zelf weten ook.
IMG_6040
Een tijd geleden, lang, lang, lang geleden, had ik besloten om eens een keer gek te doen. Met gek bedoel ik dus dat ik meer dan drie tientjes neerleg bij de Ici voor een beetje concealer. Dus niet lekker gek op een kort pittige manier. Je snapt me wel. De medewerksters waren allemaal bezig, as usual. De fuckers. Ik besloot daarom maar om zelf maar m’n juiste kleur YSL concealer te vinden. Met kleurtje 4.5, luminous sand, in de tas en 35 ekkies lichter liep ik snel naar huis om dat spul onder m’n ogen te smeren. Potdomme man, perfect kleurtje. Bijna te licht, maar i like it that way. Licht genoeg om te highlighten en oranje genoeg om die wallen weg te toveren. Love it. Anywho, tubetje raakt op, ik koop een paar keer andere concealers en na een jaar vind ik het weer tijd om die Yves maar weer eens te gaan aanschaffen. Hup, 35 ekkies in de tas en weer naar de Ici. Dit keer was er wel iemand om mij te helpen. Mevrouw vond het nodig om mij ervan te overtuigen dat ik kleurtje 5, luminous honey, nodig had. Tsja… blijkbaar ben ik makkelijk te overtuigen. Ze bedoelde het goed.
De kleur is prima om de wallen enigszins te verstoppen maar zo heul luminous is het niet. Whatever… shit happens.

Blijft het spul lang zitten? Absoluut. Zorg er alleen voor dat je niet aan het werk bent in een ruimte met airco. Potdomme man, die concealer wordt in je huid gezogen like a mofo en je lijkt na werktijd acht jaar ouder. No bueno man, no focking bueno. Met een primertje eronder lijk je misschien vijf jaar ouder. Dus dat helpt.
Blijft het goed zitten tijdens een avondje stappen? Zeker wel, zorg ervoor dat je geen biertjes in je gezicht krijgt gesmeten, zelfs Yves kan daar niets mee, en je bent heel de avond lumineus onder de ogen. Kopen? Absoluut. Al is het maar voor één keer.
Eentje ergens goedkoop scoren op internet? Mwah, ik heb dat weleens gedaan en het is toch niet helemaal hetzelfde, blijft minder lang zitten en is veul veule dikker. Doe maar niet.

Liefde!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *