Skip to content

primed up II

Blij word ik van mijn uitjes naar de Etos. Heerlijk vind ik dat. Meestal.
Altijd wordt ik netjes begroet, nu ook. Altijd wordt er wel een keer gevraagd of ik alles kan vinden, keurig. Ik snap dat ze zich dat afvragen, de kans is namelijk groot dat ik als een of andere daapse door die toko zweef. Vandaag liep ik ook enigszins verward door de Etos, niets nieuws. Zoals ik net al aangaf, ik ben voorstander van groeten en ook voor het vragen aan klanten of ze alles kunnen vinden. Amen.
Maar vandaag jong, foi. Er liepen zeker vier medewerksters rond en allemaal vroegen ze of ik het kon vinden. A-lle-maal. Eén meisje vroeg het zelfs twee keer en of ik toch ècht wel zeker wist of ik het kan vinden. Uhm… Ok… Wauw. Gewoon wauw. Loop ik er dan ook echt zo duf bij dat ze denken dat dat arme kind, ik dus, wel wat hulp kan gebruiken? Wauw.
Dit alles gebeurde in een tijdsbestek van nog geen vijftien minuten. Met een klein onopvallend sprintje ben ik gaan afrekenen, ik was er wel klaar mee. Gezien worden en weten dat de medewerksters vriendelijk zijn en dat je ze vragen kunt stellen is helemaal goed en zoals het hoort. Prima. Maar dit was een soort van astmatisch. Ik pak m’n pufje er even bij, moment…
Deze Etos en ik hebben een break nodig. Potdomme man, het is ook nòòit goed. Oh well.

Enfin, uiteindelijk vond ik, voor mij, nieuwe primers van Etos haar eigen merk. Ditmaal vond ik het de beurt aan de paarse primer ofwel de Anti Dullness primer. Ik ben nogal dull. Daar waar de Bronzing primer al een nieuwe verpakking van 20 ml had en voorzien was van een nieuw logo, had de Anti Dullness primer nog het oude logo en zat het in een verpakking van 13 ml, zie foto. Best verschil. Even duur, minder inhoud. Hmmmm… iets om over na te denken.
Ook staat er op het flesje dat deze primer geen conserveringsmiddelen bevat. Hartstikke goed natuurlijk, maar als er geen (natuurlijke) conserveringsmiddelen in zit, tot wanneer is deze primer nog goed? Ik weet dat niet, heur.

IMG_6125

De Anti Dullness primer moet door de paarse/ lila kleur die grauwe vaalheid in je teint doen neutraliseren. Grauwe vaalheid. Of ik heb geen vale teint òf de primer doet niets anders dan m’n huid wat gladder maken. Jammer. Jammer dat deze primer mij nog steeds grauw en vaal wil zien, ik los het zelf wel op dan. Prima dat het mijn huid wat gladder maakt, maar op het flesje staat: “het egaliseert voor een ongelofelijk resultaat.” Nou, zo’n ongelofelijk resultaat is het niet.

De primer zorgt er wel voor dat mijn foundation makkelijk aan te brengen is, wat de bronzing primer ook prima doet overigens. Echt manisch gelukkig word ik niet van deze primer, dus nog een keer aanschaffen gaat niet gebeuren. Wat wel gaat gebeuren is een nieuwe primer kopen. Ook de volgende primer is eentje van de Etos. Ik geloof in de Etos. I believe in you, man. Drie keer scheepsrecht toch?! Ben je vergeten wat ik van de bronzing primer vind? Lees het hier.

Duifjes, doe ermee wat jullie willen.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *