Skip to content

primed up.

Ik ben er nog makkers, no worries. Ik ben er nog. De afgelopen weken waren batshit cray cray dus de avonden en die enkele dag dat ik vrij was heb ik gespendeerd met m’n beste vrienden genaamd eten, drinken, shoppen en chillen. Hooguit drie keer heb ik Polly (m’n laptop) opengeklapt en dat was alleen om films en series van het net af te plukken. Loved it. Maar guess what duifjes… hier een stukkie. In de tussentijd heb ik natuurlijk wel de nodige make-up op m’n gezicht gesmeerd dus het researchen is never ending. Duh. Dit keer was het tijd om mijn primer te switchen. Vond ik. Waarom weet ik niet. Want deze… foi. Ok, let me explain.

Laat me eerst kort uitleggen wat een primer is. Een primer is een soort van laagje grondverf voor onder je foundation. That’s it. Het zorgt ervoor dat je huid gladder wordt, zorgt vaak voor een egale teint en het zorgt ervoor dat de foundation beter blijft zitten. Dus Nivea After Shave Balsam zorgt er alleen voor dat de make-up beter blijft hechten aan je huid. Dit komt door de glycerine die het bevat. Het bevat geen siliconen of iets dergelijks dus het zal de fijne lijntjes, fronsjes en dergelijk niet opvullen. Om de een of andere reden moet ik altijd een beetje giechelen wanneer ik het woord siliconen hoor.

Ik, als highlighter en bronzer junkie, ben altijd op zoek naar de ultieme highlighter, bronzer, glimmer, shine, whatever. Complete junk. Eerste stap naar genezing is zelf erkennen dat je een verslaving hebt toch? Bij deze.

IMG_6066

Tijdens m’n uitjes naar de Etos vloog ik als een ekster naar een potje met een bruinig goedje met een flinke swirl van glim erin. Glim. Shine. Must. Have. Nou, dat dus. Het bleek een primer te zijn van Etos zelf. Hoppa, meenemen die hap. Dit zou toch de fucking perfecte combinatie moeten zijn? Glim en primer. Hmm… not really. Ik moet wel even zeggen dat mijn teleurstelling heul groot was toen ik het voor het eerst op mijn gezicht smeerde. Dit had te maken met mijn eksteroog. Deze zag alleen glim, dus dacht ik aan een highlighter en een primer ineen. Ik dacht waar is die light? Waar is die shine? Die was er niet want het was een bronzing primer, staat ook gewoon keurig op het potje. BRONZING. Lezen. Dus complete teleurstelling om niets, zonde van mijn energie. Anywho… de primer. Hoewel het wel iets mijn huid wat egaler heeft gemaakt was het bronzing effect minimaal en hier en daar wat vlekkerig. Ok, daar kan ik mee handelen. Zolang het er maar voor zorgt dat mijn make-up (lees: highlighter) goed blijft zitten.
Mwah, na bijna drie weken dagelijks gebruiken (klinkt ook als een junk) ben ik niet onder de indruk. Egalere huid: check. Bronzende huid: nope. Blijft make-up beter zitten: nope. Maakt applicatie van make-up makkelijker: check. Aanrader: Mwah. Oh well, shit happens.

Ik loop nu naar de Etos voor één van hun andere primers. Aju.

Disclaimer:
Dit alles heb ik overigens getikt onder het genot van de vrolijke klanken van Kent Jones met Don’t Mind.
Vergeet niet om ook een keer mijn echte disclaimer te lezen.

One Comment

  1. […] De primer zorgt er wel voor dat mijn foundation makkelijk aan te brengen is, wat de bronzing primer ook prima doet overigens. Echt manisch gelukkig word ik niet van deze primer, dus nog een keer aanschaffen gaat niet gebeuren. Wat wel gaat gebeuren is een nieuwe primer kopen. Ook de volgende primer is eentje van de Etos. Ik geloof in de Etos. I believe in you, man. Drie keer scheepsrecht toch?! Ben je vergeten wat ik van de bronzing primer vind? Lees het hier. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *