Skip to content

Wenkies

Oh Anastasia, jij boef. Had ik je maar eerder gekend, dan had ik veel eerder mijn wenkies, wenkbrauwen dus, on fleek kunnen hebben. Voor de lezers die nog niet weten wat ik met on fleek bedoel:
[Adj. 1) (slang) a state of completeness and flawlessness, the quality of being perfect 2) the combination of fly and sleek . Synonymous with on point. Ofwel perfect. Ofwel onberispelijk.]

IMG_6022

Voordat Anastasia in mijn leven kwam deed ik zielige pogingen met potloden, poeders, gel en weet ik veel wat, om mijn wenkbrauwen enigszins vorm te geven. On fleek waren ze niet. Nope, kwam niet eens in de buurt.
Na vele rave reviews heb ik de Anastasia Dipbrow Pomade aan mijn make-up collectie toegevoegd en met een licht trillend handje pak ik mijn angled brush en ga ik de strijd aan met mijn wenkbrauwen. Potdomme man, wat een lelijkheid die Dipbrow. Lelluk. Mijn wenkbrauw is gitzwart en is zo dik en overduidelijk aanwezig als de monobrow van Bert. Why, Anastasia, why? Na het kijken van al die honderden tutorials en af en toe een workshopje hier en daar vond ik dat ik prima zo, hop hop in één keer een perfecte wenkie kon fabriceren. Niets was minder waar, valse zelfverzekerdheid. Laten we voorop stellen dat het geen rocket science is om een wenkie on fleek te fabriceren, het vergt alleen wat oefening en wat tips. Je hebt bijvoorbeeld maar heul weinig van het product nodig, a little goes a long way. Gebruik je teveel dan eindig je ook met een dikke en gitzwarte wenkbrauw als ik de eerste keer. Ook handig is om met een borsteltje (spoolie) je wenkbrauwen alvast in vorm de borstelen, scheelt weer en het zorgt er ook voor dat andere producten als foundation, primer en whatever er nog meer in je wenkbrauwen kan leven, foetsie gaan.

Let wel goed op de kleur wanneer je een Anastasia gaat kopen. De kleur is intens. Zelf heb ik de wenkies vrij donker maar ik heb toch gekozen voor de kleur chocolate, zeker twee tinten lichter dan dat ik normaal zou gebruiken. Meer om dit soort dingen te voorkomen. No bueno.

Volgens Anastasia is de Dipbrow waterproof en blijft het heul de dag zitten. Vooruit, het blijft wel lang zitten en vervaagt iets gedurende de dag, maar waterproof… Och och och Anastasia, boefje. Nee, waterproof is het niet en na een flinke regenbui had ik een halve wenkbrauw over. Maar no worries, Anastasia past gewoon in m’n tasje en gaat overal met mij mee. Ze is m’n kameraad. Dus in no time waren de wenkies weer on fleek homies!

De oortjes luisterden trouwens tijdens het schrijven van deze blog naar Jess Glynne. De oortjes werden daar vrolijk van.

Liefde en keep the wenkies on fleek!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *