Skip to content

Youtube Favorietjes

Dus, wat doe je zoal wanneer je thuis de luie hond uithangt? Niks? Al zappend een zak chips leegkanen? Eindeloos Whatsappen? Met je verrekijker gluren naar de buren? Tinderen? Jezelf zielig vinden en dan nog maar een glas wijn inschenken? Zeg ’t maar! Nou, mocht je denken van ‘ik wil iets meer met m’n leven gaan doen’, moet je vooral niet deze post gaan lezen. Want zo één keer in de zoveel tijd laat ik drie van mijn favoriete youtubers zien waar ik eindeloos naar kan kijken. Uiteraard vol met een lipstickie, highlightje, contourtje en al dat soort ‘tjes. Soort van in your face zeg maar. Soort van.
Deze post geeft je leven dus niet ineens meer inhoud, maar je gluurt in ieder geval niet meer naar de buren. Zij blij, jij blij.

Eén van mijn ultimate favorites zijn de dames van Pixiwoo. Deze twee zusjes uit Engeland hebben met de meest bijzondere artiesten gewerkt. Welke? Go google. Ik ga niet alles voor jullie uitzoeken. Ja, daag. Anywho… check ze.

Kandee Johnson is ook één van mijn favorites. Ze lult veel, lang en snel maar ze is gewoon een tof wijf. There, I said it.

En OMG laten we Nikkie Tutorials niet vergeten. Was ik haar toch bijna vergeten, fucker. Ach, ze heeft ook maar drie miljoen volgers, woont ‘gewoon’ ergens in Brabant, praat accentloos Amerikaans Engels en is fucking populair in deze scene. My gosh. En dat kind is ook iets van 22 of zo. Net uit haar puberjaren en verdient bakken met geld met haar video’s, doet ze goed. Niet per sé mijn favoriet want ik vind haar soms irritant, maar toch blijf ik kijken, doet ze ook goed. Ook ìk doe niet heel veel met mijn leven als dit één van de highlights is van mijn avond. Niet cool.

Mocht je trouwens nog een leuke naam hebben voor deze nieuwe rubriek, hollereer naar me. Hollereer? Yup, i just used the word ‘hollereer’. Dat dus. Hollereer. Houdoe.

Liefde!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *