Skip to content

Lush!

Een tijdje geleden liep ik met m’n makker een Lush winkel binnen. Geheel nietsvermoedend en bleu stapte ik over de drempel en kreeg ik een knal in m’n gezicht van hebikmejoudaar. Een knal van geuren, kleuren en overvriendelijke Lush medewerkers. Begrijp me niet verkeerd… Ik ben bekend met die knal, het is namelijk niet de eerste keer dat ik die knal krijg, maar elke keer voelt het als de eerste keer. Bijzonder fenomeen blijf ik dat vinden.
Enfin, we stappen die toko binnen in de wetenschap dat we er onze portemonnee gaan legen. Met een kinderlijk enthousiasme deins ik door de winkel om vervolgens maar met twee (!), maar twee producten thuis te komen. Ook een bijzonder fenomeen.

Een jongen met geblondeerd haar en een paar wenkbrauwen waar menigeen jaloers op zou zijn vraagt of ik bekend ben met de producten. Ja, dat ben ik. 3,47 seconden later vraagt een meisje met beeldschoon haar of ik hun nieuwe maskers heb gezien. Nee, die heb ik nog niet gezien. 6,13 seconden daarna stapt een meisje met een Engels accent op mij af en vraagt of ik bekend ben met hun reinigings producten. Ja, dat ben ik en toevallig zocht ik dat ook nog. Terwijl m’n makker zich aan het vergapen was aan alle bathbombs vond het meisje dat ik een van hun reinigingsprutjes moest gaan proberen. Ze vroeg of ik een momentje had. Voordat ik ook maar iets kon zeggen was dat momentje voorbij en pakte ze mijn hand en smeerde een smerig en vies uitziend goedje, genaamd Aqua Marina, op mijn hand.
lush

Zo’n drie minuten later, het voelde alsof ze een kwartier aan het smeren was, was ze klaar en zei ze dat ik mijn hand eens moest voelen. Holy fuckers, wat zacht man. Niet het Rituals-handzeep-zacht. No way José. Rituals ain’t got shit on Lush. Uhm, nou niet helemaal, maar in dit geval wel. Zo. Mijn huid voelde zacht, schoon en gehydrateerd aan en het liefst smeerde ik het then and there op mijn gezicht. Als het kon, deed ik het. If only…

Nu, een paar weken later, gebruik ik het nog steeds op mijn gezicht met verdomd veel plezier. Plezier van het feit dat na gebruik mijn huid dus ook echt letterlijk squeaky clean is. Zeewier, zeezout, sinaasappelolie, kalamijnpoeder, aloe vera en een compleet Iers Bos is verwerkt in Aqua Marina waardoor je huid dus zacht, schoon en gehydrateerd aanvoelt. Het ruikt wel vreemd, het ruikt een beetje naar zoete zeewier waar je je neus van optrekt. Raar. Maar dat deert me niets! Het product is ethisch verantwoord en veganistisch geproduceerd, dus wereldverbeteraars hebben de tijd van hun leven met dit product van Lush.

Potdomme Lush. I love you man. I. Love. You.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *