Skip to content

opperdepop

“Beter schrijf je weer even een bloggie, hek weer wat te lezen. Doei.” Als je dit soort appjes krijgt dat moet je ook gewoon van je luie reet komen en gaan tikken als een malle. Dit appje van m’n makker is dan ook helemaal terecht, want  ja… luiheid regeert lately. De lieverd. 

Tot mijn grote schrik en teleurstelling greep ik vanochtend mis. En flink mis. Mijn dagcreme was op. Dè crème die ik af en aan al jaren gebruik, Hydra Beauty Gel Crème. Als Coco er nog zou zijn geweest zou ze trots zijn op deze crème van haar bedrijfje. Zoals ik al eerder schreef leidt mijn huid een compleet eigen leven. Vooral een vrij glimmend leven. Af en toe heerst er droogte, maar daar heb ik Clinique voor. 

Mijn liefde voor deze gel crème is ontstaan toen de lieve huidspecialiste van de Cameleon mij wist te vertellen dat mijn huid vochtarm was/ is en niet per sè vet. Zij raadde mij aan om een dagcreme te gebruiken zonder olie maar wel super hydrateert. En voila… daar was Coco. 

Binnen een paar weken zag mijn huid er rustiger uit, minder shiny en met stukken minder oneffenheden. Love it. Dus voor m’n meisjes die dezelfde huid hebben raad ik zeker deze crème aan. Vooruit je moet even diep graven in je portemonnee, maar dan heb je ook wat… ach, zolang je geen la mer afrekent valt ’t altijd mee. Toch? 
Liefde!

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *