Skip to content

de makkers spreken

Kameraden, dit keer niet eens iets wat ìk voor jullie heb geschreven. Yay. Maar…Guess what? Hoe tof is het om te weten hoe je makkers denken over make-up? Wat is hun favoriete make-updingetje? Nee, niet tof? Hmm. Nou dikke pech want ik vind dat wel tof. Dus vanaf nu één keer in de zoveel tijd vertelt één van m’n makkers iets over hun make-updingetje. Dat kan een make-uproutine zijn, iets wat ze afschuwelijk vinden. Whatever. Toch tof man?! Ja!
Deze eerste keer gaat de eer naar Andries. Nee, zo heet ze niet; ja, zo noem ik haar wel. Vind ik ook tof. Zelf heeft ze ook een blog, Driftig, waar ze toffe stukjes schrijft over haar driftige dreumes, driftig interieur en over de net zo driftige familieavonturen. Take it away Andries…

“IN YOUR FACE vroeg mij of ik wilde vertellen wat mijn favoriete verzorging/make-up product is. Nou… Dat wil ik!!
Er zijn dagen dat ik zonder make-up door het leven ga. Maar zonder dit product kan ik níet! Er gaat geen dag voorbij zonder mijn Anastasia dipbrow. Al jaren werk ik mijn wenkbrauwen bij. Met poeder of potlood maar sinds ik Anastasia heb wil ik niets anders meer.
1x in het half jaar laat ik mijn wenkbrauwen verven door de schoonheidsspecialiste maar de rest van het jaar smeer ik elke dag met m’n dippie. Eerst borstel ik m’n wenkbrauwen omhoog met een borsteltje. Daarna begin ik met een borsteltje de dip aan te brengen. Omdat m’n wenkbrauwen niet gelijk zijn is het altijd even goed kijken en hier en daar bijwerken. Als laatste een klein beetje eyebrow gel eroverheen zodat het beter blijft zitten en voilà! Prachtige wenkies.
Geen dag zonder Anastasia-geen dag!!”

Andries stalken? Dat kan, volg haar hier en hier!
Thanks Dries!

Ik ben me bewust van het feit dat ik tof een tof woord vind. Bedankt.

Liefde! ♡

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *