Skip to content

Vive la Revolution

Zo had ik laatst een make-upmiddagje geregeld voor de meisjes. Bij mij thuis een middag verschillende make-upjes proberen, thee drinken en chocola eten. Life. LIFE, zeg ik je. Ja, ook ik vind het duf klinken. Eens. Nee, de huishoudbeurs is er niets bij. Don’t care. Go DGAF maar googlen. Het was een heerlijke kneutermiddag vol met veel te veel make-up en hilariteit. Omdat ik hen natuurlijk niet met lege handen naar huis kon laten gaan ging ik op pad om wat make-up te scoren voor de meisjes. Zo aan het einde van de maand ben ik zo goed als blut. Ik ben altijd blij met het volle zegelboekje van de Appie die ik dan krijg van de liefste moeder. 

Enfin om een heul onnodig lang verhaal kort te maken kwam ik terecht bij de Etos. De Etos… of all places. Daar vond ik Revolution. Een merk uit Londen en voornamelijk (misschien wel alleen maar) verkrijgbaar bij de Etos is. Ik had het weleens eerder gezien maar ik dacht dat het een slap aftreksel van Sleek zou zijn. Maar i stand corrected. Niets is minder waar. Mijn oog (die ene) viel op een paletje met een bronzer, highlighter en een blusher. Voor 6,49 euro vond ik het wel m’n laatste centen waard om te kopen. “Maar wacht… en de meisjes dan?” Ik hoor jullie heus wel denken hoor. Heus. De meisjes krijgen een ieder een blusher die ik ook nog eens zorgvuldig voor hen en hun skintone had uitgezocht. De blushers die ik de meisjes heb gegeven waren prima. Heel simpel… een blusher. Niet meer en niet minder. Niet extreem gepigmenteerd maar het is ook geen kindermake-up. Tik wel je kwast goed af, anders heb je tot onderaan je kin de poeder zitten. Geen goeie look. Wil je niet. Echt niet. 


Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik over het paletje denk. De bronzer doet zijn werk en ietwat meer. A little goes a long way in dit geval. Extreem veel pigment, je hebt dus erg weinig nodig. Het was mooi geweest als ik dat eerder had geweten. Oompa Loompa dingen, je weet wel. De highlighter oogt meer goud dan dat het is. Wanneer ik het aanbreng op m’n hoofd heeft het een vrij koele ondertoon. Nee jongens, een koele ondertoon staat los van mijn ziel. Bedankt. De blusher is net een tint lichter dan de bronzer en heeft wat meer shine dan de bronzer. Wat betreft pigmentatie is het hetzelfde als de blushers die ik de meisjes heb gegeven. Niet heel spannend dus. 


Uiteindelijk is het prima make-up, je moet gewoon weten hoeveel of hoe weinig je moet gebruiken. Koop ik het weer? Ik gok van wel. Zo aan het einde van de maand. Yup. 

Thanks all. ♡

oh… wees een beetje lief voor elkaar. Zonder vooroordelen en zo. 🖤

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *